Arbeidsdeskundig advies

 

Wellicht herkent u als werkgever de situatie waarin u, samen met uw werknemer, dreigt "vast te lopen" in een verzuimsituatie. U heeft verschillende pogingen ondernomen om het verzuim aan te pakken maar dit heeft niet het gewenste resultaat. Een frisse kijk op de situatie en inzet van een onafhankelijke deskundige behoort dan tot de mogelijkheden en biedt vaak onverwachte openingen.

 

Sparringpartner en onafhankelijk advies

De insteek van onze arbeidsdeskundige is meedenken over vervolgstappen en oplossingen, op basis van een concreet en praktisch advies. U heeft op deze manier de beschikking over iemand die een mogelijke aanpak kan combineren met wat er wetstechnisch en medisch mogelijk is. Niet alleen haalt u zo op een eenvoudige manier aanvullende kennis binnen, maar u zult ook merken dat u een sparringpartner heeft die samen met u het probleem zal gaan aanpakken.

 

Op het moment dat u te maken krijgt met verzuim heeft u ook meteen te maken met vragen over werkhervatting. Soms is de beantwoording van deze vraag niet eenvoudig en is het gewenst om tot een individuele beoordeling te komen met behulp van een deskundig adviseur.

 

Onze aanpak

In het arbeidsdeskundig onderzoek analyseert de arbeidsdeskundige informatie vanuit diverse invalshoeken (vanuit werkgever, werknemer én bedrijfsarts) en verstrekt u informatie over juridische mogelijkheden, subsidies en verplichtingen rondom het betreffende verzuim- of re-integratievraagstuk. Er wordt concreet en eenduidig antwoord gegeven op de arbeIds- en re-integratiemogelijkheden van uw medewerker. Eveneens wordt advies gegeven ten aanzien van passende loopbaanrichtingen binnen of buiten uw organisatie.

Contact

Grotestraat 43

5991AV  Baarlo

 

Telefoon: 0 (+31) 88 - 077 04 00

E-mail: info@rpwzo.nl

Copyright Regiopoortwachters.nl 2021