Begeleiding en re-integratie 2de spoor

 

Nieuw perspectief

2de Spoorbegeleiding bestaat uit een coaching traject voor de werknemer waarin alle stappen die nodig zijn om een passende baan buiten uw organisatie te vinden, worden gezet. De begeleiding en bemiddeling wordt in een aantal fasen aangeboden, afhankelijk van onder meer de startsituatie en de verwachte slagingskans op de arbeidsmarkt.

 

Onze aanpak

De dienstverlening start met een kennismakingsgesprek waarin we met elkaar de mogelijkheden gaan bekijken, een eerste plan zullen maken en de looptijd van de dienstverlening bepalen. Daarna start het traject waarbij de begeleiding zal plaatsvinden door ervaren en deskundige coaches op het gebied van begeleiding, training en bemiddeling. Zij maken daarbij gebruik van hun kennis van de regionale arbeidsmarkt.  De adviseur zal worden bijgestaan door een arbeidsdeskundige zodat het traject voldoet aan alle eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.

 

Als werkgever blijft u eindverantwoordelijk voor de realisatie van deze begeleiding en u zult dan ook via terugkoppeling betrokken blijven bij het traject.

Contact

Grotestraat 43

5991AV  Baarlo

 

Telefoon: 0 (+31) 88 - 077 04 00

E-mail: info@rpwzo.nl

Copyright Regiopoortwachters.nl 2021