Over Regiopoortwachter Zuidoost

 

Regiopoortwachter Zuidoost is onderdeel van een landelijke formule die wordt uitgevoerd door regionale specialisten. Een gecertificeerde arbo- en re-integratiedienstverlener met landelijke dekking en een persoonlijke en regionale benadering. Regiopoortwachter Zuidoost biedt deskundigheid rond het hele veld van mens en arbeid. Dat alles in één hand. Hierbij is de arbeidskundig casemanager uw contactpersoon. Deze casemanager vormt samen met de arts en andere specialisten een hecht team.

 

De aanpak

De aanpak van Regiopoortwachter Zuidoost is uniek, dichtbij en persoonlijk. U kiest namelijk voor een dienstverlener uit de eigen regio. Zij kent de regio, bezoekt persoonlijk uw bedrijf en blijft dat doen. Eén vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Kennis en betrokkenheid gaan hand in hand. Geen regie of afstand, maar een persoonlijke aanpak. Het blijft niet bij een schriftelijk advies: in samenspraak met Regiopoortwachter Zuidoost bepaalt ú de aanpak, op úw locatie. Samen werken we aan een oplossing. Uw onderneming is onze zorg.

 

Sterk in de regio

Alle Regiopoortwachters zijn zelfstandige ondernemers en werken vanuit één en dezelfde visie en missie. Korte lijnen, een nuchtere en praktische benadering, problemen daadwerkelijk oplossen, kwaliteit leveren en het beste uit werknemers naar boven halen. Ook werken zij binnen hetzelfde kwaliteit- en automatiseringssysteem. Daarnaast spreken onze regiopoortwachters en hun werknemers de (regio)taal van de ondernemer en zijn werknemers.

 

Contact

Grotestraat 43

5991AV  Baarlo

 

Telefoon: 0 (+31) 88 - 077 04 00

E-mail: info@rpwzo.nl

Copyright Regiopoortwachters.nl 2021