Verzuimsignaal

 

VerzuimSignaal is het volledig online verzuiminformatiesysteem, dat Regiopoortwachter Zuidoost haar klanten via internet aanbiedt, op basis van een abonnement.

 

Steeds actuele informatie

Uw preventiemedewerker en leidinggevenden beschikken met VerzuimSignaal 24 uur per dag en 7 dagen per week over een efficiënt  volgsysteem binnen een afgeschermde en veilige internetomgeving. Naast verzuim- en hersteld registratie bevat VerzuimSignaal managementinformatie en rapportages op bedrijfs-, afdelings- en personeelsniveau. Na aanmelding ontvangen de gebruikers ieder een persoonlijk wachtwoord en individuele inlognaam voor de toegang tot VerzuimSignaal.

 

Bewustwording en regie

Werken met VerzuimSignaal2 draagt ook bij aan bewustwording en een actieve betrokkenheid van de leidinggevende en de medewerkers. Om regie te kunnen voeren is informatie van belang. VerzuimSignaal verstrekt op ieder gewenst moment en op eenvoudige wijze de noodzakelijke relevante, kwantificeerbare managementinformatie met betrekking tot verzuimnormen, verzuimgegevens, verzuimstatistieken en verzuimanalyses, op alle organisatieniveaus. Hierdoor kunt u als regisseur doelgericht acties ondernemen om het verzuim verder te reduceren.

 

VerzuimSignaal wordt steeds aangepast aan wettelijke veranderingen. Hierdoor blijft uw systeem up-to-date en gebruiksvriendelijk..

Contact

Grotestraat 43

5991AV  Baarlo

 

Telefoon: 0 (+31) 88 - 077 04 00

E-mail: info@rpwzo.nl

Copyright Regiopoortwachters.nl 2021