Werkplekonderzoek

 

Hoe een goede werkplek eruit ziet, is erg persoonlijk. Als een lange medewerker bijvoorbeeld langdurig achter een te laag bureau zit, dan kan dit rugklachten veroorzaken.

 

Regiopoortwachter Zuidoost heeft hiervoor een werkplekanalyse in het leven geroepen. Bij de werkplekanalyse bezoekt een onafhankelijke arbeidsdeskundige de individuele werkplek. Onze professional geeft advies voor aanpassingen aan en tips voor de inrichting van de werkplek aan medewerkers.

 

De arbeidsdeskundige doet er alles aan om zijn of haar kennis en ervaring in te zetten om ondernemer en medewerkers grondig voor te lichten over de juiste inrichting van de werkplek en werkhouding. De werkzaamheden en het takenpakket van de medewerker worden uitgebreid geïnventariseerd.

 

Onze arbeidsdeskundige geeft uitleg over een optimale ergonomische inrichting van de werkplek en er volgen praktische instructies om op ergonomisch verantwoorde wijze het werk uit te voeren. Op deze manier kan uw medewerker prettig en gezond werken en kan mogelijke uitval worden voorkomen.

Contact

Grotestraat 43

5991AV  Baarlo

 

Telefoon: 0 (+31) 88 - 077 04 00

E-mail: info@rpwzo.nl

Copyright Regiopoortwachters.nl 2021